No właśnie. Tak mnie wzięło w tym roku na przetwarzanie owoców i warzyw, że będę miała co jeść w jesienne wieczory. O zimie nie piszę, bo nie lubię i nie chcę, żeby przyszła...
No to co dziś wysmażyłam? A no porcje dżemów: gruszkowy z kardamonem oraz jabłkowy z imbirem. Jak próbowałam z garnka, to robiłam 'omnom nom nom...' Będą pyszne. W sumie mam tyle zapasów na jesień (o zimie nie wspominam), że do sklepu nawet nie wejdę :)
Wcześniej robiłam jeszcze kilkanaście słoików cukinii. Jedna porcja: goździkowo-cynamonowe, druga: curry i papryka. Te pierwsze już próbowałam, nieco za dużo goździków. Ale te drugie jeszcze w zamknięciu. Mam nadzieję, że będą pyszne!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Robię znowu coś dla siebie - Studia podyplomowe - logopedia
Postanowiłam "zaszaleć" i rozpocząć studia na kierunku, który zawsz mnie interesował. Już na studiach na wydziale wokalno-aktorski...
-
Postanowiłam "zaszaleć" i rozpocząć studia na kierunku, który zawsz mnie interesował. Już na studiach na wydziale wokalno-aktorski...
-
To mój osobisty hit nad hity :) Stosuję od kilku tygodni i chyba już się uzależniłam. Pięknie wygładza i ujednolica kolor cery. Tak naprawdę...
-
Kolejny dzień, który zapisze się jako wyjątkowy w mojej karierze biżuteryjnej :) Kurs sutaszu i makramy w Royal-Stone. Polecam każdemu kursy...
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz